Rólunk

Azzal a céllal jöttünk létre, hogy közelebb hozzuk Budapesthez azokat a borászatokat akik a nagy távolság vagy a borászat kis mérete, családi jellege miatt lehetetlenné vált a Budapesti borpiacon való értékesítés.

Úgy gondoljuk, hogy a Borászatoknak olyan partnerre van szükségük aki nem elhanyagolják a boraikat hanem  egész évben közösen együttműködve minden részletre ügyelve próbálják a maximumot kihozni borászatából, így maradtunk a képviseleti tevékenységnél.

Nem csak az értékesítésiben nyújtunk segítséget hanem a marketing minden területén. A borászatok ritkán ismerik fel azt, hogy marketingre lenne szüksége vagy ha fel is ismerik nincs idejük vele foglalkozni illetve nem tudják kihez forduljanak. Sok borpince küszködik azzal a problémával, hogy nem tudja eladni a borait vagy nem a kívánt áron azonban ez megfelelő marketinggel orvosolható.

A mi feladatunk, hogy segítsük kiaknázni borászatában lévő rejtett lehetőségeket a marketing célirányos eszközeivel ezáltal növekedni fognak már meglévő eladásai valamit plusz forgalmat produkálunk új piacok elérésével. ÖN egyetlen dolgozó átlagos bérköltségének töredékéért egy egész csapat munkáját kapja.